Home

Jeni i mirëpritur këtu. Faqja përbëhet nga shkrime të ndryshme artistike të Juljan P. Abrashit. Këtu mund të gjeni shkrime kyçe mbi sagën më të rëndësishme, atë të “Luftës qiellore”, i përbërë nga shtatë romane, ku romani i parë “Akull dhe zjarr” dhe “Perëndimi i fundit” gjenden në treg. Shumë shpejt, romani i tretë vazhdues “Iakeo” do të dalë në treg.

Faqja është eksperiencë e re dhe është ende në punim e sipër.

Advertisements

Recent Posts

Prologu i romanit “Akull dhe zjarr”

Prolog 31 dhjetor 1999, Tiranë, Shqipëri. Ivelini përpiqej të pikturonte, por nuk mundej. Mendja e tij qëndronte vetëm në një vend, te lajmi i sotëm. I cingëronte në kokë çdo sekondë. Nuk mundej ta shmangte pavarësisht përpjekjeve. Mendimi vazhdonte të shfaqej duke mos u dorëzuar për t’u larguar. Teksa i mbylli sytë një çast, me … Continue reading Prologu i romanit “Akull dhe zjarr”

Prologu i romanit “Perëndimi i fundit”

Prolog Duhet të kesh durim nga verbëria e mendjes, i ka këmbët e gjata. 25 Mars 2029, Vicenca. Sot ishte dita e kthimit, dita më e rëndësishme, ajo çfarë Viktori kishte pritur gjatë. Kishte punuar fort për këtë të ardhme prandaj buzëqeshja e lehtë i shihej në fytyrë nëpërmjet pasqyrës së makinës pas gati nëntë … Continue reading Prologu i romanit “Perëndimi i fundit”

Romani “Perëndimi i fundit”

Dy fjalë paraprake për lexuesin Saga “Lufta qiellore”, një “serial” prej shtatë vëllimesh, vazhdon rrugëtimin e saj me romanin e dytë të titullur “Perëndimi i fundit”. Autori fillon të shpalosë pjesëza të tjera të nevojshme për të plotësuar tablonë dhe qëllimet e tij të thella e të fshehura. Ky rrugëtim është akoma e më enigmatik, … Continue reading Romani “Perëndimi i fundit”

More Posts