Do të doje…

Ai momenti kur sheh dikë në krahë të dikujt tjetër, kur do të doje të ishe ti dhe ç’të shqetëson është mungesa e guximit për të treguar ç’vlon brenda teje, por largësia, dëshira për karrierë, besimi i tepruar, frika e refuzimit dhe zhgënjimit, dëshira për t’u përplasur me atë rastësisht nga besimet që ke në kokë apo shumë arsye që qarkullojnë në kokë, të kanë stepur. Do të doje të ishe tjetërkush, por je mësuar me atë dreq veten tënde që ta shohësh vetëm të vdekur përbrenda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s