Qenkam gabuar

“Dikur më ke pyetur se pse nuk ndihem keq kur familja më bën presion të fejohem me dikë tjetër dhe ti nuk do t’ia dish, as shqetësohesh, as nuk lëviz të më marrësh, asgjë. E dashur, nëse është e shkruar se do përfundojmë të dy nuk ka për të na ndalur as largësirat, as martesat, as madhësirat, as vogëlsirat dhe as unë apo ti. Do jemi të dy. Do jemi, unë dhe ti. Dashuria jonë nuk është letër ta marri era, nuk është as kasolle afër një rrjedhë lumi ta marrin sprovat e para të jetës. E kam parë dashurinë tonë si kështjellë të fortë ndërtuar në shkëmb, e cila nuk pushtohej nga asnjë hordhi e huaj, por qenkam gabuar.”

Shkëputur nga “Akull dhe zjarr”.

Juljan P. Abrashi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s