About

Faqja përbëhet nga shkrime të ndryshme artistike të Juljan P. Abrashit apo edhe të autorëve të tjerë. Këtu mund të gjeni shkrime kyçe mbi sagën më të rëndësishme, atë të “Luftës qiellore”, i përbërë nga shtatë romane, ku romani i parë “Akull dhe zjarr” dhe i dytë “Perëndimi i fundit” janë të botuar në tregun shqiptar dhe mund të porositen edhe drejtpërdrejt nëpërmjet kësaj faqeje interneti. Shumë shpejt dy romanet do të pasohen nga romani i tretë “Iakeo”.