Blerje online

Përshëndetje. Nëse keni pyetje mund të na drejtoheni në çdo kohë te “kontakt” te menuja. Rikontrolloni adresën tuaj elektronike (e-mail) se a është e saktë që të mund t’ju kontaktojmë mbrasht. Pagesa bëhet online ose nëpërmjet një dërgese në një llogari bankare për të cilën duhet të na kontaktoni personalisht sepse uebsajti (website) nuk e ofron si shërbim, ndërsa porosia dërgohet nëpërmjet postës. Dërgesa do të dërgohet brenda disa ditëve duke marrë edhe parasysh se e shtuna është me kohë të kufizuar dhe e diela pushim. Mbërritja e dërgesës zgjat disa ditë në varësi të distancës dhe procedurave të postës. Ne ju lutemi vetëm për durim, për të tjerat kujdesemi ne. Ju faleminderit.