Mbase kërkoj shumë në jetë, por a kam faj unë?

Mbase kërkoj shumë në jetë, mbase kërkoj pak, mbase nuk duhet të ta kërkoja fare ty. Ka shumë pikëpyetje në mendjen dhe zemrën time, por një dëshirë të madhe, të më kuptosh. Kemi një jetë përpara. Mos është shumë? Njëzet e katër orë të ditës, shtatë ditë të javës, plot muaj e vite e ndër … Continue reading Mbase kërkoj shumë në jetë, por a kam faj unë?

Do të doje…

Ai momenti kur sheh dikë në krahë të dikujt tjetër, kur do të doje të ishe ti dhe ç'të shqetëson është mungesa e guximit për të treguar ç'vlon brenda teje, por largësia, dëshira për karrierë, besimi i tepruar, frika e refuzimit dhe zhgënjimit, dëshira për t'u përplasur me atë rastësisht nga besimet që ke në … Continue reading Do të doje…