Saga „Lufta qiellore“

Saga prej shtatë vëllimesh “Lufta qiellore” është projektplani i fundit i autorit Juljan P. Abrashi. Tashmë, kjo ide, ka marrë jetë me ardhjen pranë tek lexuesi me romanin e parë të titulluar “Akull dhe zjarr”.

Autori ka deklaruar se është duke punuar për romanin e radhës të titulluar “Perëndimi i fundit”, publikimi i të cilit pritet të vijë në panairin e librit 2018.

Mbi të dyja romanet mund të gjenden pjesëza të shkëputura nga romani të publikuara si në këtë website, ashtu edhe tek faqja zyrate në Facebook: Juljan P. Abrashi.