“Asgjëja!” nga Eugena Gjoka

Nuk e di nëse kjo që ndjej unë është mirë apo keq?! Është vjeshtë, por mua s'më ngjan ndonjë ndryshim nga vjeshtat e tjera që kam jetuar ose ka një ndryshim tepër të vogël, një ngjyrë kameleoni e zbehtë është në ndjenjat e mia. Po, dhe këtu s'bëhet fjalë për ndonjë ndryshim pozitiv, përkundrazi... Nuk … Continue reading “Asgjëja!” nga Eugena Gjoka