Njeriu, shumëçka dhe hiçgjë.

Njeriu, pikë mes një oqeani apo dielli i një planeti? Sa është rëndësia e tij? Nëse sheh përgjatë gjithë historisë, prej gjenezës kur mendohet se kanë jetuar njerëzit, e deri më sot, kanë jetuar aq njerëz, sa një lumë trupash mund të krijohet. Sa prej tyre mbahen mend? Vështirë ta themi. Bota ka ndryshuar dhe … Continue reading Njeriu, shumëçka dhe hiçgjë.