Do të doje…

Ai momenti kur sheh dikë në krahë të dikujt tjetër, kur do të doje të ishe ti dhe ç'të shqetëson është mungesa e guximit për të treguar ç'vlon brenda teje, por largësia, dëshira për karrierë, besimi i tepruar, frika e refuzimit dhe zhgënjimit, dëshira për t'u përplasur me atë rastësisht nga besimet që ke në … Continue reading Do të doje…