Ka ardhur koha, koha që femra të mos heshtë.

Pse e shtypim ende femrën në Shqipëri, pse i mungojnë ende të drejtat? Rastet janë të shumta dhe po ashtu edhe arsyet, por më së shumti analiza të dërgon në një përfundim. Qenia e vogël hahet nga e madhja, rrjedhimisht i vogli dhunohet nga i madhi dhe për sa kohë nuk ekziston një rregullator apo … Continue reading Ka ardhur koha, koha që femra të mos heshtë.