“Familja.” nga Ervin Saliasi

Tani ndihem çuditshëm, njëkohësisht i mbushur me vorbulla ndjesish që krijohen në brendësinë time, i çarmatosur nga vëmendja e çdo mendimi tjetër, i gjendur me një fletë dhe një laps në dorë, them se tani fytyra ime ka marrë një nur të veçantë dhe një buzëqeshje më vjen rishtazi e postuar në zemër dhe e … Continue reading “Familja.” nga Ervin Saliasi