Ku po shkojmë me kaq ligësi?

Teksa një nënë shtrin dorën e saj të vobektë përballë zemërbardhit të radhës për dy para, për të mëkuar së pari fëmijen dhe pastaj veten, nga ana tjetër një uzurpues i paetur përpiqet të thyejë rekorde për ndërtesën më të lartë apo ndërmarrjen më fitimprurëse. Pavarësisht viteve, kjo është bota e sotme e mijëvjeçarit të … Continue reading Ku po shkojmë me kaq ligësi?