Mbase kërkoj shumë në jetë, por a kam faj unë?

Mbase kërkoj shumë në jetë, mbase kërkoj pak, mbase nuk duhet të ta kërkoja fare ty. Ka shumë pikëpyetje në mendjen dhe zemrën time, por një dëshirë të madhe, të më kuptosh. Kemi një jetë përpara. Mos është shumë? Njëzet e katër orë të ditës, shtatë ditë të javës, plot muaj e vite e ndër … Continue reading Mbase kërkoj shumë në jetë, por a kam faj unë?